Etiket Sonuçları: trabznmem

Ock

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki 6 üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarına (DOKKAF) 11. Sınıf öğrencilerimiz ile katıldık.

Fuarda öğrencilerimiz ilgi alanlarına yönelik meslek gruplarıyla tanıştılar meslekle ilgili bilgi edindiler. Alanın uzmanlarından iş imkânları ve staj imkanlarına yönelik bilgi aldılar.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün  her yıl Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında  düzenlemiş olduğu Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında 10.sınıf Öğrencimiz Ensar Karadeniz, Genç Bilaller Ezan okuma yarışmasında 11.sınıf öğrencimiz Tolunay Keskin il üçüncüsü oldular.

Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen başta ana-babalarını, kuran kursu hocalarını ( Ahmet Durmuş, Eyüp Keskin ), Hafız öğrencimizi yarışmaya Hazırlayan Müdür Yardımcımız Hüsamettin Koçbıyık'ı, Ezanda öğrencimizi yarışmaya hazırlayan İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Salih Akyüz'ü, son dokunuşlarıyla Of İlçe Murakıbımız Zekeriya Kaya'yı TEBRİK EDİYOR, ŞÜKRANLARIMIZI ARZ EDİYORUZ.